Gammal?

jahopp nu va de droppen, nu är jag VUXEN, inte nog med att man har barn, sambo, är förlåvad osv NU KOM ÄVEN DE ORANGA KUVÄRET hem också..

Ny bil

Igår köpte jag en bil wohoo så jävla härligt att ha en egen bil.
Marcus kusin Rebeca och hennes pojkvänn Robin va här och fikade igår, Robin är utbildad bilmekaniker så han hjälpte mig :):) Så de blev en roadtrip först till vallberga och åt pizza sedan till (humm vad hette de nu igen) Ängelholm och köpte bilen, sedan till en släkting till Marcus på semla och wii! :)  fin fint

Alfred har börjat med att när han blir riktigt trött på kvällen så ska han "snutta" sig till sömns, vilket inebär att jag tror han är hunrig och ger han bröstet med så blir han hur förbannad som helst när de kommer mjölk. Byter bröst, samma sak igen.. I början fick jag nästan panik fattade inta vad han ville, om han hade ont i magen eller om de kom förmycket mjölk mm. men så läste jag lite om de på nätet, och fick tipset att han bara ville snutta, vilket inebär att han vill att jag ligger jämte honom och så har han nappen istället för bröstet. De funkade hur bra som helst! :)