@*!

igår satt jag på hm online i över en timma och beställde kläder/inredning.. så när jag va klar så hade HM tekniska fel.... Jag blev så arg j*vla arg. men jag  skämms ändå sjukt mycket för att jag blev så galet förbannad. Att jag blir så uppröd av sådana saker när folk inte har verken mat,kläder eller tak över huvudet. Skärpning på mig!


Igår va jag sjukt trött och ville sova redan vid 8, men de blev bio 22.20. men de va de värt! Såg Tron i 3d. Den va riktig bra, men om man skulle se den utan 3d så är den nog inte lika bra.

God Jul

Nu kommer ett lite sent God Jul på er!
Den 24 december 2010 fyllde min underbara son 1 år!
Jag hade ställt kl på 07.00 men den hörde jag inte som vanligt, och som vanligt blev Alfred min väckarklocka.
Han vaknade runt 8, då va de bara för mig och Marcus att hoppa upp! Vi tände ett ljus på en bricka med alla presenterna och vandrade in med en underbar song till Alfred. (vilket grannarna tydligen hade hört :S)
Mycket mysig morgon. Sedan vid kl 10 kom släkten och då blev de tårta och mer paket :)
Sedan stannade Morfar kvar och så hade vi lite jul fika. Efter det bar det av till kyrkan vi kom väldigt sent men fick se lite julspel och så tände vi ljus ! <3 Kallt som de var när vi kom ut begav vi oss till Mormor för en hejdundrande jul :)



Idag ska ballongerna tas ner och kanske bio ikväll. Funderar på om man ska till stan och trängas med folk innan allt fint tar slut ;) haha..
Jag måste bara hitta min mobil laddare!

kärlek <3


Alfred fick en lite förtidig present idag. (eller han hittade den innan vi hade slått in det) lite klossar, så ville jag så gärna bygga ett torn först men han slog sönder det hela tiden så när jag sa till han att han inte skulle slå sönder mina torn kröp han in i sovrummet och stängde dörren efter sig.. Då kände  jag mig lite dum.. haha





Nu medans jag satt här och bloggade tittade jag på alfred och upptäckte att han satt och åt på något, inte vad som helst utan sitt bajs! Fy fy fy! in i duchen med dig och pappa medans jag skurar golv, vägg och lite saker som alfred han ta på påväg in i duchen (klossar,toa mm.)

Men nu sover min älskling :) Älskar han överalltannat<3<3<3<3<3

Mamma i snart 1 år

Snart har jag varit Mamma i ett år! Det känns som en evighet och som om Alfred alltid har varit här. Men samtidigt känns de som om de har gått JÄTTE snabb konstigt. De känns som om de var igår vi åkte in till förlossningen..
Jag älskar att vara Alfreds mamma och är mycke stolt sådan! <3
Igår bakade vi lussebullar dem blev inte jätte lika lussebullar till utsidan.(men väldigt goda och de är kanske de som räknas) de var första gången jag försökte på det på själv annars brukar jag och mamma baka tillsammans, Mamma du får många +++ på den biten. Som tur är så ska jag och mamma baka någong gång nässta vecka..

Jusst nu river Alfred ut alla mina viktiga papper ur min mapp-(for lovely smart bright ideas* *may also contain some rubbish...)

Man kanske borde göra sig lite frulle, är så trött, snart en vecka med dålig sömn. Hoppas Alfred blir frisk snart! Tycker synd om honnom!